Op 24 juli a.s kun je de film BLOED zien bij het project Tostifabriek in Amsterdam. 

De Tostifabriek is een levende installatie over het wonder dat vooraf gaat aan het voedsel op je bord. 

Sneetje brood, plakje ham, plakje kaas. Ogenschijnlijk heel eenvoudig zo'n tosti. In de Tostifabriek onderzoekt men samen met bezoekers of het echt zo simpel is. Midden in de stad vind je een zelfgebouwd graanveld, twee varkens en twee koeien, alle ingrediënten om  een tosti van begin tot eind zelf te produceren.

De Tostifabriek staat bij de Van Gendthallen in Amsterdam, waar het onderdeel uitmaakt van de tijdelijke stad van Mediamatic, een zelfgebouwde stad waar geëxperimenteerd wordt met nog veel meer nieuwe manieren van bouwen, groeien, maken en energie opwekken.

www.detostifabriek.nl

Z
Ie ook: 
www.peergroup.nl
www.varkenshuis.nl
w
ww.rotterdamseoogst.nl

Van 26 t/m 28 juli is Festival Hongerige Wolf. BLOED maakt onderdeel uit van de filmprogrammering van het festival.

Drie dagenlang kunst en cultuur diep in Groningen. Dat is Festival Hongerige Wolf. Voor het derde jaar op een rij zal onontdekt talent zich laten zien in het dorp met de mooiste naam van Nederland. Verwacht nieuwe tentoonstellingen op het gebied van theater, dans, bands, singer-songwriters, dj’s, beeldende kunst, literatuur, poëzie, film en fotografie.

Alle optredens zijn in de straten van Hongerige Wolf. In de velden, op de dijken maar ook in de woonkamers, tuinen, schuren en stallen van bewoners. Logeren kan op de camping die speciaal voor het festival in een weiland wordt opgebouwd. Slapen bij een dorpsbewoner thuis kan ook.

Kom voor de muziek, de kunst, de rust, de natuur of het feest. Voor wie er geen genoeg van kan krijgen vertrekken er ‘s avonds trekkers naar de Danssilo. Een leegstaande graanopslag vlakbij de camping. Hier wordt tot in de vroege uurtjes gedanst, middenin de graanvelden.

http://www.festivalhongerigewolf.nl/


 


 
still_koeling.jpg